En iyi klima

en iyi klima klimasaBir çoğumuzun aklında dır bu soru, en iyi klima hangisi? Aslında sorun en iyi klima değil, bizim için, evimiz için en uygun klima hangisi olmalıdır. Klimalar yapısı gereği çok farklılık gösterir ve farklı alanlar için farklı çözümler ile üretilirler. Çok fazla para vererek en iyi klimayı almak her zaman için iyi sonuç vermeye bilir yani ;)

Klima kullanılacağı alana göre tercih edilmelidir. Klimanın çalışma sıklığına göre, klimanın inverter mı yoksa sabit hızlı klima mı olacağı kararlaştırılır. Daha sonrası artık isteğinize göre bir klima markası seçebilirsiniz. Klima konusunda önde olan markalar genelde Japon markalarıdır, (Mitsubishi klima, Toshiba klima, Daikin klima, Sharp klima gibi) bunların yanı sıra yerli olarak üretilen klima markaları da diğerlerine göre biraz daha hesaplı olabilir.(Arçelik klima, Vestel klima, Beko klima gibi)

Kullandığınız klima markasını beğenir iseniz en iyi klima anketimize katılabilirsiniz. Süre sonunda kullanıcılar gözünden en iyi klima hangisi onu görmüş olacağız.

Yorumlar

  1. Bence en iyi klima vestel klima, bırakın yabancıyı ne varsa yerli malında var ;)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Klima çalışıyor ama soğuk üflemiyor neden?

Klima gaz dolum işlemi nasıl yapılıyor?

Klima gazı bittiği nasıl anlaşılır