Arçelik klima iyi ısıtmıyor

Arçelik marka klimanız yeterince ısıtmıyor, arçelik klima sıcaklık ayarı, arçelik klima sıcak hava vermiyor gibi problemler bu aylarda sıklıkla duyulmaktadır. Kış aylarının başlaması ile klimalar daha çok ısınma amaçlı kullanılmaya başlandı. Bazıları bunun maliyetli olduğunu düşüne bilir ama artık klimaların yaktığı enerji oldukça düşüktür. A plus enerji tüketimlerinin yanında yeni teknolojiler ile arçelik inverter klimalar daha verimli çalışmakta ve daha az enerji tüketmektedir.

Klima neden ısıtmaz

Arçelik klima sıcaklık ayarı, öncelikle klimanın kumandasında klimanızı kış moduna alınız. Klimanın sıcaklık değerini de 25 derece veya isteğinize göre daha yukarı bir sıcaklık değerine getiriniz. Bu durumda arçelik klimanız sıcak hava üfleyecek, ortamı ısıtmak için çalışacaktır.

Arçelik klima sıcak hava üflemiyor neden?

klima iyi ısıtmıyorKlimanız kış modun da olmasına rağmen odayı ısıtmıyor veya yeterince ısıtmıyor ise, klima motoru arızalanmış, klimanın gazı bitmiş veya eksilmiş olabilir. Arçelik klimanız ısıtma anında hata kodu veriyor mu? Eğer ekranda arıza kodu veriyor ise, arçelik klima arıza kodlarını kontrol ederek sorunun ne olduğunu tespit etmeye çalışınız. Sorunu çözemedi iseniz , arçelik klima servisimizden yardım alabilirsiniz. Arçelik klima servisi olarak telefon ile teknik destek sağlayabilirsiz. Sorunun devam etmesi durumunda sizin isteğiniz doğrultusun da arçelik klimanız için servis hizmeti sunabiliriz. Telefon ile iletişime geçerek arçelik klimanız için servis ücretini,klima bakım fiyatını öğrene bilirsiniz. Arçelik klima kış bakım fiyatı, arçelik klima tamiri, 0212 876 0 888 hemen arayınız.

Arçelik klima soğutuyor ama ısıtmıyor gibi bir sorunda klima motorundan dolayı arıza vermiş olabilir. Klimanızı servise göstermeniz uygun olur. Ama klima soğutması da çok iyi değil yani yeterince iyi performans da soğutma yapmıyor ise arçelik klimanın ısıtmasında da sorun oluşa bilir. Genelde bu durumda arçelik klima gazının kontrolü gereklidir. Arçelik klima gaz dolumu, arçelik klima gaz doldurma ücreti ne kadar hemen öğrenin.

Arçelik Klima Servis Telefonu, 0212 876 0 888

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Klima çalışıyor ama soğuk üflemiyor neden?

Klima gaz dolum işlemi nasıl yapılıyor?

Klima gazı bittiği nasıl anlaşılır