Klima çalışıyor ama soğuk üflemiyor neden?

Klima soğuk üflemiyor neden?

Klima sorunsuz çalışıyor ama klima soğuk ayarında değil gibi yani klima sıcak üflüyor. Aslında klima soğuk konumunda ama soğuk üflemiyor, havayı serinletmiyor. Şöylede olabilir, klima yeterince soğutmuyor ortam çok zor soğuyor ise klimanın bakımının yapılması gereklidir. Klima soğuk üflemiyor nedeni ilk akla gelen klima gazının eksilmesi olabilir. Ama bunun sebebi klima gazı da olmaya bilir. Klima dış ünitesi motor arızası, kaçak gibi sebeplerde olabilir. Farklı klima markalarına göre de klima arızası değişmektedir.

Klima tam soğutmuyor ne yapmalıyım

Klima çalışıyor ama tam soğutmuyor, klima soğuk üflemiyor ne yapmalıyım. İlk olarak klima gazın kontrol ediniz. Klima gazının bittiği nasıl anlaşılır yazımızda detayları bulabilirsiniz. Sonra klima dış üniteyi kontrol edin, motor sesinde bir anormallik var mı izleyiniz. Sizin için en uygun klima bakım fiyatları ve klima tamiri için bize ulaşın, 0212 876 0 888.

Klima gaz dolum ücreti ne kadar

Klima tipine ve markasına göre klima gaz dolum fiyatı değişir. Online olarak klima gaz dolum ücretini öğrenin. En uygun Klima bakım servis ücretleri KLİMACI da teklif alın.

klima soğuk üflemiyor Vestel klima soğuk üflemiyor

Beko klima soğuk üflemiyor

Samsung klima soğuk üflemiyor

Klima soğutmuyor ne yapmalıyım

Öncelikle klima arızalımı bunu tespit etmelisiniz. Yani klima çalışıyor ama soğuk hava üflemiyor mu yoksa klima hiç mi çalışmıyor. Klima ekranında klima arıza kodu var mı? Klima arıza kodunun anlamını öğrenin. Klima da bir arıza yok normal çalışıyor ise buna rağmen klima soğuk havayı çok güçsüz veriyorsa ilk akla gelen klima gazıdır. Klima gazınızı kontrol ettiriniz.

Klima gazı kontörlü nasıl yapılır

Klima gazı kontrolü için, klima gazının bittiği nasıl anlaşılır yada klima gazının eksilmiş olduğunu anlamak için en basit olarak klima dış ünitesi üzerinde bulunan boruyu kontrol ediniz. Klima dış ünitesinde yer alan bu devir daim yapan boru da bir buzlanma veya karlanma olması demek klima gazının bitmiş yada eksilmiş olduğunu gösterir. Klima gazı dolum nasıl yapılır, klima gaz dolum ücreti ne kadar dır.
klima soğuk üflemiyor neden?

Yorumlar

  1. Çiğli Viessmann servis olarak bloğunuzu beğenerek takip ediyoruz. faydalı bilgi paylaşımlarınız içi teşekkurler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Klima gaz dolum işlemi nasıl yapılıyor?

Klima gazı bittiği nasıl anlaşılır